Felhasználói panel

Giants Fishing Luxury Bivvy 2-3 Man Sátor

Giants Fishing Luxury Bivvy 2-3 Man Sátor

Termék értékelése: 5/5 (6x)

A Te értékelésed:

Giants Fishing Luxury Bivvy 2-3 Man Sátor magas minőségű, nagyon tágas sátor Aquatexx 10 000mm HH anyagból! Erős, stabil szerkezet.

136.015 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Giants Fishing

A Luxury Bivvy 2-3 Man sátor anyaga Aquatexx 10 000 mm HH, ami az egyik legmagasabb minőséget jelenti a horgászpiacon! 100% vízálló, a legzordabb körülmények közt is biztonságosan használható.

A sátrat hatalmas ablakokkal láttuk el a lehető legjobb szellőztetés érdekében. Az ablakok több módon használhatók, lehet teljesen zárt, szúnyoghálós vagy áttetsző.

A varratok, illesztések mind mind a legmagasabb minőséget képviselik. A sátor szerkezete alumínium ötvözetből készült és úgy lett kialakítva, hogy a sátor maximálisan stabil legyen.

A sátorhoz egy erősített gumírozott padló tartozik, melyet cipzárral rögzíthetünk a sátor kerületén. A cipzár 10cm-re van a talaj felett, így védve vagyunk a víztől, a rovaroktól és a rágcsálóktól.

Méretéből adódóan akár 3 horgász számára is maximális kényelmet és védelmet biztosít. - Tesztelve!!!

Paraméterek:

Vízoszlop : 10.000mm

Hossz: 320cm

Szélesség: 310C

Magasság: 170cm

Súly: 16 kg

Azon vásárlóink ​​számára, akik nálunk vásárolták a Giants Fishing Luxury Bivvy 2-3 Man Sátrat, extra kedvezményt biztosítunk a téli ponyva árából!!!

További információkért hívjon minket a +421903436489 telefonszámon.

Kapcsolódó termékek

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés