Felhasználói panel

Giants Fishing Luxury Overwrap 2-3 Man Téli ponyva

Giants Fishing Luxury Overwrap 2-3 Man Téli ponyva

Termék értékelése: 5/5 (3x)

A Te értékelésed:

Téli ponyva Luxury 2-3 Man sátorhoz. Rendkívül jó minőségű 10 000 mm magas HH anyagoból.

113.029 Ft

Cikkszám: G-22032

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Giants Fishing

Ehhez a téli ponyvához magas minőségű anyagot használtunk 10 000 mm HH, amely a legmagasabb minőségű, 100% -ban vízálló. Szalaggal ragasztott varratok és rögzítés a fúrócsapokhoz mellékelve.

A csomagolás tartalmazza a rögzítéséhez alkalmas kiegészítőket. A rögzítése után a sátor elején létrehoz egy úgynevezett "előteret" ahol elhelyezhetjük táskáink, kiegészítőink, így ezáltal teret spórolunk a sátor belterében. Az előszoba mérete a legszélesebb pontban 90 cm, majd mindkét oldal fokozatosan szűkül.Az ajtaja több módon használható, teljesen zárt, szúnyogháló, csillámpanel. Természetesen két nagy ablak is helyet kapott a ponyván ami remek szellőztetést biztosít. Nagy előnye ennek a ponyvának továbbá az alumínium csőváz ami még stabilabbá teszi azt.

Specifikáció:
- Méretek: 325 cm x 310 cm x 170 cm
- bejáratmagasság: 150 cm
- 4 x bot rögzítő
- 3D gumi logó
- súly: 10,5 kg

szállítási méretek: 130x20x20cm

Azon vásárlóink ​​számára, akik nálunk vásárolták a Giants Fishing Luxury Bivvy 2-3 Man Sátrat, extra kedvezményt biztosítunk a téli ponyva árából!!!

További információért forduljon hozzánk a következő telefonszámon: +421903436489

 

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés