Felhasználói panel

Hell-Cat Ares Special Hard Harcsázó bot, 1,95m 170-250g

Hell-Cat Ares Special Hard Harcsázó bot, 1,95m 170-250g

Termék értékelése: 5/5 (4x)

A Te értékelésed:

24 órán belül küldjük

Hell-Cat Ares Special Hard, 1,95m 170-250g, kiválló egyrészes csónakos Harcsázó bot, vertikális és kuttyogtató harcsahorgászatra tervezve.

50.468 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Hell-Cat

Az Ares egy egyrészes csónakos harcsázó bot, amely magas minőségű blankkal rendelkezik. Ideális csónakos kuttyogtató horgászatra. Négy év fejlesztés során sok külömböző blank változata volt tesztelve, amíg a Hell-Cat csapata megtalálta a megfelelőt. A Hard sorozat egy gerinces harcsázóbot 170-250g dobósúllyal, amit nagy harcsákkal való küzdelemre terveztek.

A bot magas minőségű elemekkel van ellátva, úgy mint anyaghasználat terén, úgy a design terén egyaránt.

A fém végelem és LTC - fém gyűrűk igazolják a bot kiválló minőségét.

A bot további jellemzője a stílusos fém és robusztus orsótartó, melynek köszönhetően 2 fém anyával mereven rögzítheti az orsót, ami megakadályozza az orsó fellazulását. Az EVA hab anyagból készült ergonómikus markolatot gondosan fejlesztették ki, hogy a lehető legkényelmesebb, biztonságos és csúszásmentes legyen egy nagy harcsa fárasztásánál is.

Paraméterek :

Hossza : 1,95m

Dobósúly : 170-250g

Blank anyaga : Karbon

Gyűrűk száma : 7

Tagok száma : 1

Orsónyereg : fém

Gyűrűk : fém

Markolata : EVA hab

Súlya : 375g

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés