Felhasználói panel

Mivardi New Dynasty Hardcore XXL Horgász asztal

Mivardi New Dynasty Hardcore XXL Horgász asztal

Termék értékelése: 5/5 (11x)

A Te értékelésed:

24 órán belül küldjük

A Prémium minőségű Mivardi New Dynasty Hardcore XXL egy nagyméretű horgász asztal

45.871 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Mivardi

Nagyméretű és nagyon stabil (!) horgász asztal, négy külön állítható teleszkópos lábbal és korong talpakkal felszerelve. 

Állítható magasságának köszönhetően akár étkezőasztalként is szolgálhat. Magas minőségű masszív táskában könnyen hordozható, mely része a terméknek.

Azon felül, az asztalhoz tartozik egy védő/fedő vízálló anyagból készült ponyva, melynek szegélyében gumi van behúzva, így könnyen rögzíthetjük az asztal felületére. Nagy előnye a minimális szállítási mérete, szinte laposra (2D-re) össze lehet rakni és a hordozó táskába helyezni.

Mi ezt az asztalt mindenkinek ajánljuk, mi is a túráinkon ezt használjuk és nagyon szeretjük!

Adatai :

Mérete: 79 x 59 cm

Magassága: 44 - 61 cm

Súlya: 5,5kg

Tartozékai: 

- Hordozó táska

- védő/fedő ponyva

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés