Felhasználói panel

Starfishing REPUS PRO 365 2in1 FLEECE Camo Hálózsák

Starfishing REPUS PRO 365 2in1 FLEECE Camo Hálózsák

Termék értékelése: 5/5 (1x)

A Te értékelésed:

Starfishing REPUS PRO 365 2in1 FLEECE Camo Hálózsák

83.448 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Starfishing

A Repus PRO 365 2in1 Fleece Camo hálózsák a zászlóshajó a Starfishing hálózsák kategóriában. Két hosszú éven át fejlesztettünk, teszteltünk. Rendkívüli időjárásra tervezték rendkívül kiváló minőségű anyagokból.

Összesen négy rétegből áll (poliészter, mikropólusú polár, Sherpa polár és poliészter), amelyek különféle módon használhatók. Belső kivehető betétet tartalmaz, amely kényelmes mikropólusú és szigetelt Sherpa polárból készül. Így lehetőség van hálózsák létrehozására a melegebb időszakra, vagy fordítva, extrém körülményekre.
A felső és az alsó részen rögzítő zsebekkel és egy rugalmas hevederrel van felszerelve, hogy ne csúszjon le a horgászágyról.
Oldalain praktikus hálós cipzáras zsebek találhatók.
A cipzárok területén belül üreges szálakból készült belső szegély található, amely segít megtartani a hálózsák hőjét, megakadályozza, hogy a hő kijussont, kívül pedig egy hosszú szegély van, amely kiküszöböli a hideg levegő áthatolását a cipzárakon keresztül.
Robusztus és kiváló minőségű cipzárak a gyors nyitás lehetőségével.
A hálózsákot normál méretű horgászágyakhoz tervezték.
A hálózsák praktikus kompressziós szállítási csomagban kerül kiszállításra.

A hálózsákot az alábbiak szerint használhatja:
A kivehető betétet bennhagyja a hálózsákban, rendkívül meleg környezetet biztosít, így extrém körülmények között is használhatja. Ezt elsősorban a szigetelt Sherpa polár biztosítja.
vagy
Kiveszi a bélést a hálózsákból, így kap egy poliészter rétegű hálózsákot, amely alkalmas a melegebb hónapokra (késő tavasz, nyár és kora ősz).

Anyaga: vízálló, kiváló és légáteresztő RIP STOP Camo anyag
Szín: terepszín
Hőmérséklet-kényelem: egész évben történő használat, különösen extrém körülmények között (extrém körülmények között végzett teszteknél a hőmérséklet -20 ° C és -25 ° C között változott)
Hálózsák mérete: 212 x 85 cm (hosszúság x szélesség)
Zsebméret: 35 x 20 cm (hosszúság x magasság)
Szállítási méretek: 55 x 45 x 45 cm (magasság x szélesség x szélesség)
Súly: 6,60kg

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés