Felhasználói panel

Mivardi New Dynasty XL Sátor

Mivardi New Dynasty XL Sátor

Termék értékelése: 5/5 (8x)

A Te értékelésed:

Mivardi New Dynasty XL (2-3 man) - 3 személyes sátor

152.685 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Mivardi

Mivardi New Dynasty XL (2-3 man) - 3 személyes sátor

A New Dynasty XL sátor elnyerte a legjobb sátor 2013-ban díjat!

A legmodernebb M-TEC 410-es anyag garantálja a vízállóságot 10.000 mm-es vízoszlopig és masszív 19 mm csövek alkotják a tartóvázat.

Ez egy kibővített változata a New Dynasty sátornak, amely számos díjat nyert (pl. 2012-es év legjobb sátra), és a legkelendőbb sátor volt Csehországban. A New Dynasty XL sátrat a jelentősen megnövekedett a belső tér jellemzi, különösen az első és a hátsó a részben, miközben az alapterülete nem változott a korábbi verzióhoz képest.

A sátor szélessége fokozatmentesen állítható három pozícióban 15 cm-enként.

A maximális magassága 175 cm.

Belül 13 praktikus akasztó van kialakítva a világításnak és egyéb kiegészítőknek.

A hosszan előrenyúló előtető rész védi a bejárati részt az eső elől, és lehetőséget nyújt a külső takaró alkalmazásával egy tágas előszoba kialakításához. Jelentősen megnövekedett az elülső és hátsó ablakok. Az ajtó fölött egy fontos légzési fedél lett kialakítva a nedvesség és a páralecsapódás kiküszöbölésére. A tépőzár dupla szélességű és megbízhatóan zárja be az ablakokat, még a legrosszabb időjárási körülmények között is. Az ajtó masszív cipzárral van felszerelve, melynek foggantyúiba villágítópatront tehetünk.

A sátorszemöldökön 4 bot rögzítésére van lehetőség.

Jellemzői:

- Vízállóság 10 000 mm

- Súly 18 kg

- Kialakítás 2-3 személy részére

- Méretek 325 x 295 x 170 cm

- Magasság max. 175 cm

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés