Felhasználói panel

Delphin PWR Mágneses kapocs merítőhöz 3,5kg

Delphin PWR Mágneses kapocs merítőhöz  3,5kg

Termék értékelése: Értékeld elsőként

A Te értékelésed:

24 órán belül küldjük

Delphin PWR Mágneses kapocs merítőhöz 3,5kg, karabínerekkel ellátott rugalmas pánttal

3.128 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: DELPHIN

Rendkívül praktikus segédeszköz minden horgász számára, aki mindig kéznél szeretné tudni a merítőjét.

Az előző modellhez képest javítottunk a dizájnon, aminek köszönhetően nem lesz gond a két ellentétes részt egymásba kapcsolni. Minden mást megold az extrém erős mágnes 3,5kg terheléssel kevesebb mint 1 négyzet-centiméteren.

A mágnes acél fül segítségével csatlakozik a karabinerhez. Mindez a mágneses kapcsot nélkülözhetetlen kiegészítővé teszi, amely mindig akcióra készen áll.

A csomagolás egy rugalmas (10-85cm) gumírozott pántot is tartalmaz a legkülönfélébb szükséges dolgok – csipesz, olló stb. – hozzákapcsolásához.

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés