Felhasználói panel

Harcsázó horog Hell-Cat Catfish 7/0 - 3db

Harcsázó horog Hell-Cat Catfish 7/0 - 3db

Termék értékelése: 5/5 (5x)

A Te értékelésed:

Renkívül éles és erős, magas minőségű Harcsázó horog Hell-Cat Catfish

1.582 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Hell-Cat

A Hell-Cat Catfish Harcsázó horog kovácsolt szénacélból készül és jellemzői a kimagasló minősége, szilárdsága és élessége, amik miatt közkedveltek a harcsahorgászok körében.

A méretek szerinti javasolt használata :

5/0 - Ezt a kissebb horgot a csali megtartására ajánljuk, ezzel a mérettel nem ajánlatos nagy harcsákkal való harcba fogni.

7/0 - Ez a méret a leghasználtabb és a Hell-Cat csapata a 7/0 méretet használja leggyakrabban. A mérete egy univerzális méret, minden harcsafogó technikára alkalmas. Ezzel a horoggal nagy harcokat is nyugodtan bevállalhatunk, biztonságosan megállja a helyét.

9/0 - Gigantikus méretű horog, szakítós bójás horgászatra ajánljuk, extrém körülmények között és a legnagyobb harcsákkal vívott harc sem okoz gondot.

Jellemzői :

- magas szilárdság

- éles tű formájú hegy

- vékony TPFE bevonat

- szénacél anyag

- kovácsolt

- kimagasló minőség - Franciaországban gyártott

Csomagolás : 3db/csomag

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés