Felhasználói panel

Hell-Cat Kronos Red Harcsázó bot 2,8m 400-600g

Hell-Cat Kronos Red Harcsázó bot 2,8m 400-600g

Termék értékelése: 5/5 (3x)

A Te értékelésed:

24 órán belül küldjük

A Kronos harcsázó botok a Hell-Cat márka zászlóshajói, erősek, stílusosak és 100% -ban Csehországban kifejlesztve.

49.959 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Hell-Cat

A bot magas minőségű elemekkel van ellátva, úgy mint anyaghasználat terén, úgy a design terén egyaránt.

A fém végelem és LTC - fém gyűrűk igazolják a bot kiválló minőségét. A bot további jellemzője a stílusos fém és robusztus orsótartó, melynek köszönhetően 2 fém anyával mereven rögzítheti az orsót, ami megakadályozza az orsó fellazulását. Az EVA hab anyagból készült ergonómikus dupla markolatot gondosan fejlesztették ki, hogy a lehető legkényelmesebb, biztonságos és csúszásmentes legyen egy nagy harcsa fárasztásánál is. A dupla markolat nagy előnye a kisebb erőkifejtés a nagy harcsák fárasztásánál. A Kronos botok sorozatából nem hiányozhatnak a dupla kötésű fémgyűrűk.

A Kronos botokat Csehországban hozták létre a megtervezéstől és az első mintadaraboktól a prototípusok megépítésig.
Két év fejlesztés, módosítások, majd tesztelés Európa legnagyobb folyóin sokat jelent számunkra, és ennek köszönhetően felajánlhatjuk ezeket a csodálatos botokat, amelyek nagy elismerést aratnak a Cseh és Szlovák harcsahorgászok körében.

Paraméterek :

Dobósúly : 400-600g

Hossza : 2,8m

Szállítási hossza : 1,46m

Gyűrűk száma : 8

Tagok száma : 2

Súlya : 615g

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés