Felhasználói panel

Lebegő mérlegelő Giants Fishing Weigh Sling Floating Luxury XL

Lebegő mérlegelő Giants Fishing Weigh Sling Floating Luxury XL

Termék értékelése: Értékeld elsőként

A Te értékelésed:

24 órán belül küldjük

Lebegő mérlegelő Giants Fishing Weigh Sling Floating Luxury XL Extra nagy, jól megtervezett mérlegelő a halak biztonsága érdekében

21.886 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Giants Fishing

A Mérlegelő teljes hosszában tartalmazza a "lebegő" szivacsot, ezáltal biztos lehet benne, hogy fogása biztonságban letárolható.

Négy neoprén fogantyúval szereltük, hogy könnyen és biztonságosan mozgatható legyen.

Dupla cipzárral láttuk el, amit a zsák közepén össze lehet kapcsolni és rögzíteni annak érdekében, hogy ne tudjon elhúzódni a cipzár, ha a horgász nem szeretné.

Nagy hangsúlyt fektettek a hálós részekre, hogy elegendő víz jusson be a mérlegelőbe. A zsák végére egy fém karika került, amire egy 3m kötél van elkészítve, ami egy "vég úszóval" van szerelve és mindez el van rejtve egy erre kialakított zsebben.

Méretek:
Hossz: 123cm
Szélesség: 39cm
Magasság 68cm

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés