Felhasználói panel

Delphin Kávéfőző + Kávés/teás szett

Delphin Kávéfőző + Kávés/teás szett

Termék értékelése: 5/5 (2x)

A Te értékelésed:

New 24 órán belül küldjük

Delphin Kávéfőző + Kávés/teás szett

15.490 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: DELPHIN

A Delphin Kávéfőző + Kávés/teás szett tartalmazza:

- Delphin CoToGo kávéfőző

- Delphin AREA CoTEA Carpath Kávés/teás szett

 

Delphin AREA CoTEA Carpath Kávés/teás szett

Kicsi méret, nagy tartalommal - ilyen a Delphin COTEA. Kis szállítási mérettel rendelkező termék, melynek köszönhetően szinte nem foglal helyet a felszerelése közt. Ennek ellenére egy készletet rejt, amely tetszeni fog mindenkinek, aki szereti a jó kávét vagy a forró teát a víz mellett.

A COTEA két kiváló minőségű rozsdamentes acél csészét, két teáskanalat és két zárható rozsdamentes acél dobozt tartalmaz, amelyek például cukorhoz és kávéhoz használhatók. A táskának van egy kis hálós zsákja, amelyben könnyen elfér elegendő mennyiségű teazacskó. Ezenkívül minőségi cipzárral van felszerelve, míg a külső praktikus Delphin logóval ellátott tartóval van felszerelve.

A COTEA a népszerű CARPATH terepmintában készült, amely meghatározza ennek az érdekes terméknek a használatát.

A készlet a következőket tartalmazza:
-alap táska
-2 teáskanál
-2 rozsdamentes acél bögre
-2 zárható doboz

Műszaki paraméterek:

Külső méretek: 17 cm x 12 cm x 10 cm
Csészék térfogata: 2dcl

Kávé / tea készlet
Csészék térfogata: 2 dcl
Dobozok térfogata: 1dcl

Delphin CoToGo kávéfőző

A Delphin CoToGO a Coffee to go kifejezés rövidítése, amely szabad fordításban kávét jelent egy utazáshoz, amelyet bárhol élvezhet.

A CoToGo egy praktikus mokka kávéfőző, mellyel az erős és finom kávé elkészítése rövid időn belül megtörténik akár otthon, horgászaton, vagy túráinkon. Csak vízre, őrölt kávéra és hőforrásra van szükség.

A CoToGo három egymásra helyezett részből áll. Az alsó tartály vízzel való feltöltésre szolgál. A középső részen egy szita található, amelybe őrölt kávé kerül, és a víz felforrása után a fogyasztásra kész kávé kerül a felső edénybe.

A teljesen fém konstrukciónak köszönhetően a kávéfőző nagyon tartós, ugyanakkor könnyű és tökéletesen tárolható.

A kávéfőző teste tökéletesen vezeti a hőt, ami gyors és egyenletes vízmelegítést biztosít. A kezelést kényelmes, magas hőmérsékletnek ellenálló műanyag fogantyú könnyíti meg, mellyel a kávé felszolgálása sem okoz gondot.

Tehát ha szereti élvezni a jó kávét a természetben, akkor a CoToGo egy olyan termék, amely mindenképpen a felszerelés részévé kell váljon.

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés