Felhasználói panel

Carp Inferno Pop - up Bojli XTRA 16 mm 150 ml

Carp Inferno Pop - up Bojli XTRA 16 mm 150 ml

Termék értékelése: 5/5 (1x)

A Te értékelésed:

Xtra pop-up egy lebegő bojli, melynek rendkívül nagy a felhajtó ereje. Ráadásul növeltük a vonzerejét tiszta esszenciával egyenesen a dobozába.

3.118 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Carp Inferno

Ez a lebegő bojli nagyon vonzó csali egész éves horgászathoz. Magas felhajtóerő jellemzi. A gyártás során minőségi esszenciális attraktorokat használtak, amelyek rendkívül hatékony csalivá teszik ezt a bojlit. A pop-up használható önmagában, vagy süllyedő bojlival kombinálva. Ezenkívül, ezek a POP UP bojlik tiszta esszenciával vannak dippelve közvetlenül az edényben.

Aromák :

- Ananász (ananas)

- Eper (jahoda)

- Őszibarack (Broskev)

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés