Felhasználói panel

Delphin Kerek etetőkosár M/ 2db, M - 30g

Delphin Kerek etetőkosár M/ 2db, M - 30g

Termék értékelése: Értékeld elsőként

A Te értékelésed:

Delphin Kerek etetőkosár M/ 2db, M - 30g

1.319 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: DELPHIN

Az etetőkosár az egyik legfontosabb eleme a feeder horgászatnak. A felfogatásukat erős damil biztosítja. Az etetőkosár teljes felülete a súlyt is beleértve fekete porfestékkel van ellátva, így kopásálló és a vízben kevésbé feltűnő.

Az etetőkosár merev huzalból készült (6x6mm szemek), ennél fogva az etetőanyag könnyebben ki tud hullani, így gyors etetést biztosít főleg a főszezonban. Nagy előnye, hogy jól dobhatók, a kis felületű súlynak köszönhetően gyorsan kihúzhatóak.

Ezek a kosarak megfelelőek lassú folyású folyóknál is. Három méretben gyártódnak, az (S) a legkisebb méret melyet hidegebb időben kncentrált etetésnél használatos, az általános (M) méret a mindennapi használatra, míg az (L) méretű kosarat az elsődleges beetetésre használjuk több etetőanyag bejuttatására. A választott súlyokkal igyekeztünk lefedni mindent igényt azoknak akik szeretik a minőségi feeder horgásztartozékokat.

Paraméterek:

Kosár mérete: 33x26mm

 

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés