Felhasználói panel

Delphin Magma SQUARE Etetőkosár | L 70g

Delphin Magma SQUARE Etetőkosár | L 70g

Termék értékelése: Értékeld elsőként

A Te értékelésed:

Delphin Magma SQUARE Etetőkosár | L 70g

650 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: DELPHIN

Különleges feeder kosár a Delphin tervezőasztaláról egyedi MAGMA dizájnban.

A feeder kosár alapja egy négyzet alakú kosár, amely szilárd huzalból készül. Ez megakadályozza a deformációt az etetőanyag betömése során, amely viszont tökéletesen kioldódik a vízben.

Az alján négy hegyes "köröm" van, amelyeknek köszönhetően a kosár jobban kapaszkodik a meder fenéken, és nem csúszik meg éhes halak vagy folyó áramlásának hatására. A kapocs forgóval van felszerelve, hogy kényelmes legyen a feeder felszereléshez való csatolása. Különböző súlyokban és három méretben is kapható: S, M és L. Minden feeder horgászatot kedvelő megtalálja az adott helyzethez és vízhez a megfelelőt.

Műszaki paraméterek:

Kosár mérete : 52x33x30mm

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés