Felhasználói panel

Kapásjelző Giants Fishing Bite Alarm ST 1+1

Kapásjelző Giants Fishing Bite Alarm ST  1+1

Termék értékelése: Értékeld elsőként

A Te értékelésed:

24 órán belül küldjük

Bevezető akció, vásároljon egy Bite Alarm ST-t, a másodikat pedig teljesen ingyen kapja meg! Csak korlátozott mennyiségben van készleten.

7.026 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Giants Fishing

Bemutatjuk a ST elektromos kapásjelzőt, ami magas minőségével és megbízhatóságával biztosan elnyeri tetszését. A jelzőt vízálló réteggel látták el, így biztosra mehet, hogy a legzordabb idő esetén is biztonságosan jelez majd.

A kapásjelzőhöz egy műbőrből készült védőtok is tartozik. A nem kívánt vakító fény elkerülése érdekében a felületét összekeverik egy speciális fekete szénréteggel.

Az áramellátást 12 V 23A elem biztosítja (nem tartozék). Alul található egy 2,5 mm-es jack csatlakozó a swinger rögzítéséhez.

Funkció áttekintése:
- Folyamatos hangerőszabályozás
- Folyamatos hangmagasság-szabályozás
- Kék memória 20s LED
- Piros bekapcsolási LED
- 100% vízálló
- 2,5 mm-es jack csatlakozó vevőhez vagy swinger csatlakoztatásához
- 12V-os, 23A típusú elemmel működik (nem tartalmazza)

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés