Felhasználói panel

Delphin CRUISER FLIX kapucnis pulóver - XXL

Delphin CRUISER FLIX kapucnis pulóver - XXL

Termék értékelése: Értékeld elsőként

A Te értékelésed:

New

Delphin CRUISER FLIX kapucnis pulóver - XXL

19.888 Ft

Cikkszám: 101002955

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: DELPHIN

Meleg, kényelmes és elegáns. Ezek a Delphin CRUISER FLIX kapucnis pulóver jellemzői.

Ahogy a nevéből is látható, ez a termék egy újabb darab a fleece sorozatunkból. Anyaga nagyon meleg és puha tapintású. Az ujjak végén gumi mandzsetta található a jobb védelem érdekében. A kapucnis pulóver alján húzózsinór található, amely használata jobb hőszigetelést biztosít viselőjének, de nem korlátozza mozgásában.

Az elülső részén található két zseb lehetővé teszi, hogy szükség esetén felmelegítse a kezét, és elérhető helyen tárolja a szükséges tárgyakat. A kapucniban is található egy húzózsinór, amely túl erős szél esetén nagyon hasznos kiegészítő. A pulóver kiváló minőségű, masszív cipzárral van felszerelve.

A CRUISER FLIX puha és meleg, kiváló minőségű anyagból készült, nagy figyelmet fordítva a részletekre. Az S-től XXXL-ig terjedő méret minden testtípushoz illeszkedik.

Anyaga: 100% poliészter

Kapcsolódó termékek

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés