Felhasználói panel

ZECK - felfújható harcsázó bója Cat Buoy

ZECK - felfújható harcsázó bója Cat Buoy

Termék értékelése: 5/5 (4x)

A Te értékelésed:

24 órán belül küldjük

ZECK - felfújható harcsázó bója Cat Buoy

12.792 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Zeck Fishing

ZECK - Cat Buoy egy felfújható harcsázó bója, mely 0,7mm vastag PVC- ből készült, amit csónak gyártásnál használnak, így rendkívül strapabíró és ellenálló.  A különböző színválasztéknak köszönhetően eldöntheted, hogy a bójád belemosódik a környezetbe és így szinte láthatatlan leszel, vagy inkább fel szeretnéd hívni a figyelmet a bójádra, hogy a vízen közlekedők időben ki tudják kerülni. 

A bója felső és az alsó oldalalán egy-egy erős acélból készült gyűrű található.

A Cat Buoy bója felső részén egy zászló tartó is található amelybe fényvisszaverő anyagból készült kis jelzőzászlót tudunk elhelyezni (Cat Buoy Flag ).

Jellemzői:

- erős, 0,7mm-es PVC anyagból készült
- két db kikötő acélgyűrű
- átmérője: 33 cm

- anyaga: Heavy Duty PVC
- anyag vastagsága: 0,7 mm
- felhajtó erelye 23 kg
- jelzőzászló tartó Flag

Kapcsolódó termékek

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés