Felhasználói panel

ZECK - multiplikátoros harcsázó orsó - HR 20

ZECK - multiplikátoros harcsázó orsó - HR 20

Termék értékelése: 5/5 (5x)

A Te értékelésed:

24 órán belül küldjük

Forradalmi balkezes multiplikátoros harcsázó orsó , mely nagy kapacitással és robusztus testtel rendelkezik.

99.900 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Zeck Fishing

A HR 20-al olyat fejlesztettünk ki, amely tökéletesen megfelel a harcsa horgászok igényeinek. A HR 20 az első orsó, amelyet kifejezetten harcsa horgászatra és hajóval történő horgászatra terveztek.

Ez a multiplikátoros orsó a botra van akasztva, mint egy klasszikus orsó. Ez fantasztikusan kiegyensúlyozottá teszi a botot. Más orsókhoz képest a zsinór az orsón nagyon egyenletesen tekercselődik, anélkül, hogy a horgásznak különösebben oda kellene figyelnie rá.

A HR 20 nagyon stabil és egyben nagyon kompakt. A hatalmas tekercskapacitás és az egy fogantyúfordulatonkénti tekercselés (124cm) további előnye ennek az innovatív terméknek.

Az innovatív fékrendszer jellemzői:

A fékkar (L mint LEVER) és a fékkerék (PK mint előre beállított gomb) közötti kölcsönhatás felelős az ebből eredő féknyomásért.

A gyakorlatban a következőképpen működik:

1. Üresjárat (a rajzon pirossal jelölve)

A zsinór letekerése teljesen szabad és fékezés nélküli. Ezt a pozíciót ritkán használják.

2. Export pozíció = Auslege-Position (sárgával jelölve a rajzon)

A kar a három megjelölt vonal szintjén van rögzítve. A fékkerék az ideális féknyomás beállítására szolgál a szerelvény kiegyensúlyozásához. A féknyomást saját maga állítja be, figyelembe véve a körülményeket. Így nem kell ujjaival fékezni a zsinór tekercselését az orsóról.

3. Felső fékterület (narancssárgával jelölve a rajzon)

Ez a beállítás biztonsági távolságként szolgál a hal fárasztásakor a Strike-Position és az Auslege-Position között. Ezen a területen kisebb a féknyomás, mint az alsó fékterületen a fékkerék azonos előbeállításával.

4. Strike-Position (a rajzon kékkel jelölve)

A kar a három megjelölt vonal szintjén van rögzítve. Ezen a ponton a féken lényegesen kisebb a nyomás a fenti és alsó helyzethez képest. Ennek köszönhetően a féknyomás nagyon egyszerűen előállítható a fékkerékkel. Ha a kereket more irányba forgatja, akkor a kar Strike állásában kb. 6 kg-os féknyomást ér el, az alsó fékezés legalacsonyabb helyzetében pedig a 12 kg-os maximális féknyomást tudunk elérni.

Megjegyzés: Ha maximális fékerőre van szükség, a fékkerék még jobban meghúzható terhelés vagy alapjárati állásban.

5. Alsó fékterület (a rajzon zölddel jelölve)

Ezt a területet hal fárasztására használják. Minél jobban lefelé toljuk a kart, annál nagyobb fékezőerőt érünk el. A legalacsonyabb helyzetben a fékerő kétszerese a Strike pozícióénak.

Paraméterek:

Súly: 755g

Zsinórkapacitás: 450m / 0,55 mm

Fékerő: 25 kg

Átétel: 5,5/1

Csapágy: 6+2

TIPP:

Javasoljuk, hogy ne töltse fel teljesen az orsót. Ezzel elkerülhető az esetleges probléma, amikor a zsinórt az orsóra helyezi.

- dob kapacitása : 450 m / 0,55 mm

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés