Felhasználói panel

Merítőnyél Delphin Atak! SINGLE - 90cm/1 részes

Merítőnyél Delphin Atak! SINGLE - 90cm/1 részes

Termék értékelése: 5/5 (1x)

A Te értékelésed:

Merítőnyél Delphin Atak! SINGLE - 90cm/1 részes

4.797 Ft

Cikkszám: 101002516

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: DELPHIN

Egyrészes merítőnyél ATAK! SINGLE egy könnyű és egyben erős nyél, amely a legnehezebb körülményekben is megállja a helyét. Elválaszthatatlan társad lesz a csónakból, de a partról való horgászat során is. Minden bizonnyal tetszeni fog a pergető, de a legyező horgászat szerelmeseinek is. A kiváló minőségű 24T karbonra épített nyél kiemelkedik súlyával, amit a gyakori horgászhelyváltások során különösen értékelni fog. A nyélen csúszásgátló gumi található, ami nagyon kellemes tapintású, és megakadályozza, hogy bármilyen manipuláció során kicsússzon kezéből. A nyél vége biztonsági kötéllel van ellátva, amelyet rátehet karjára vagy a ruha egy részére, vagy a hajón a szerkezet egy szilárd részét, így megakadályozza a merítő elvesztését.

A nyél univerzális menettel van ellátva, amely a legtöbb merítő fejhez passzol. Különösen ajánljuk a Delphin ATAK! SP-R FLOOATY merítő fejjel való kombinációt, amely nemcsak funkcionálisan, hanem vizuálisan is illeszkedik egymáshoz.

Műszaki paraméterek:

Modell: 90cm / 1 rész

Nyél anyaga: karbon
Nyél átmérője a nyél rész felett: 16,2 mm
Szállítási hossz: 92 cm
Nyél súlya: 94g

Kapcsolódó termékek

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés