Felhasználói panel

Serpenyő Delphin ProfiPAN

Serpenyő Delphin ProfiPAN

Termék értékelése: 5/5 (1x)

A Te értékelésed:

24 órán belül küldjük

Kétoldalas Serpenyő Delphin ProfiPAN

13.641 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: DELPHIN

A ProfiPAN egy kétoldalas, zárható serpenyő, amely lehetővé teszi különféle ételek elkészítését, horgászatkor, túrázásnál, vagy a természetben táborozáskor.

A fogantyún található mágnesnek köszönhetően az egyes felek tökéletesen összetartanak a serpenyő becsukása után, így főzés közben megfordíthatja a serpenyőt. A magas hőmérsékletnek ellenálló kerületi tömítés, jól szigetel.

A zárt edény legnagyobb előnye, hogy a hő sokkal gyorsabban felhalmozódik a belsejében, és nem távozik a serpenyőből főzés közben. Ez sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé teszi az ételek elkészítését a természetben.

Az edény kiválló minőségű alumíniumból készült, tapadásmentes kivitelben, ami maximálisan csökkenti a leégést főzés, grillezés vagy sütés közben. Ezenkívül egy ilyen felület nagyon könnyen mosható és ellenáll a mechanikai sérüléseknek.

A ProfiPAN cserélhető tömítéssel van ellátva, mely szükség esetén a továbbiakban külön megvásárolható és kicserélhető.

Paraméterek:
Serpenyő külső méretei: 28cm x 22cm x 7cm
Serpenyő belső méretei: 26cm x 20cm
Nyél hossza: 20cm
Teljes méretek nyéllel együtt: 28cm x 42cm x 7cm

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés