Felhasználói panel

ATT Lite-Wave Sensor Torch Fejlámpa

ATT Lite-Wave Sensor Torch Fejlámpa

Termék értékelése: 5/5 (1x)

A Te értékelésed:

24 órán belül küldjük

Az ATT Lite-Wave egy nagy teljesítményű, szenzoros mozgásérzékelővel ellátott fejlámpa

7.895 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Gardner

Az ATT Lite-Wave egy nagy teljesítményű, szenzoros mozgásérzékelővel ellátott fejlámpa. Nagyon praktikus a használata fárasztás közben, vagy amikor tele van a kezünk, mivel a mozgásérzékelős üzemmódban elég csak a lámpa előtt elhúzni a kezünket a bekapcsolásához.

Természetesen a szenzort deaktiválni is lehet, ebben az esetben kettő erősségű fehér fény, vagy a nagylátószögű folyamatos piros világítás közül választhatunk.

Funkciók:

A jobb (Készenléti) gomb vezérli a fénykibocsátást: először kattintson az „Alacsony fehér" elemre, majd további kattintásokkal a „Magas fehér", majd a „Piros állandó", majd az „Off" elemre kattint. Tartsa lenyomva a gombot, így bármilyen üzemmódban kikapcsolja a lámpát.

A bal (érzékelő) gomb vezérli az érzékelő funkciót: a kék jelzőfény bekapcsol, amikor a mozgásérzékelő funkció aktiválva van. Ebben az esetben elég csak a kezünket elhúznia a lámpa előtt az aktiváláshoz. Az érzékelős funkció a fejlámpa használatakor is aktiválható.

Adatai :

Elemek: 3 x AAA (nem tartozék)
Üzemidő: 5,5 óra magas fehéren, 8 óra alacsony fehéren
Méret: 60mm x 35mm x 44mm
Súly: 68g (az elemek nélkül)
Maximális teljesítmény: 220 lumen
Vízállóság: IP X6
Érzékelő távolság: max. 15 cm

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés