Felhasználói panel

Carp Inferno Oldódó bojli Nutra Line Joghurtos Eper

Carp Inferno Oldódó bojli Nutra Line Joghurtos Eper

Termék értékelése: 5/5 (2x)

A Te értékelésed:

Sok éves tapasztalatunkra alapozva olyan keveréket készítettünk, amely a vízbe dobás után azonnal működésbe lép.

4.380 Ft

Cikkszám: CI34

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Carp Inferno

Oldódó bojlicsoportot 2022-ben hoztuk a piacra. A keveréket sok tesztelés és fejlesztés során úgy állítottuk be, hogy az állaga durvább legyen, és a vízbejuttatás után azonnal kezdjen műkodni. És sikerült. Nagyon bevált számos versenyen, ahol több kapást értünk el, mint a főtt bojlikkal.

A Nutra Line sorozat 4 évszakos keverék, mely módosított enzimatikusan aktív növényi és állati lisztek, hőkezelt zúzott magvak, erősen koncentrált eszenciális attraktorok és nem utolsósorban chia magok felhasználásával készült, amelyek elképesztő képességgel bírnak zselés felületet és illatnyomot létrehozni.

Ez a termékcsalád garantálja a kiváló egész éves hatékonyságot.

Aromája: Joghurtos Eper

 

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés