Felhasználói panel

Delphin CAPRI Bojlis Merítőháló - 100x100cm/1,8m

Delphin CAPRI Bojlis Merítőháló  - 100x100cm/1,8m

Termék értékelése: Értékeld elsőként

A Te értékelésed:

24 órán belül küldjük

Delphin CAPRI Bojlis Merítőháló - 100x100cm/1,8m

13.292 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: DELPHIN

Már a Delphin CAPRI botcsalád megjelenése jelezte az új, elérhető árú és kiváló minőségű termékcsalád érkezését a piacra.

A korszerű Delphin CAPRI pontyozó merítőszák kitűnő kiegészítése minden sporthorgász felszerelésének. A szákot elegáns fekete tónusok jellemzik. Rendkívül könnyű, erős és nagyszerűen ergonomikus.

A merítőszák 85cm/100cm hosszú karjai erős fém csatlakozóban vannak rögzítve.

A Delphin CAPRI merítőszák hálója 75 cm mély, aminek köszönhetően a valóban kapitális hal is elfér benne. Hálószem mérete: 15 x 7 mm.

A merítőszák tervezése során a magas fokú felhasználói kényelmet tartottuk szem előtt.

A merítőszák mindkét része 15 cm hosszú gumírozott nyéllel rendelkezik.

Az alkatrészek szilárd csatlakozását a masszív tövises csatlakozó biztosítja, miközben a merítő bot teljes hossza 180 cm, a fejjel együtt pedig kb. 260 cm.

A merítőszák tömege mindössze 840 g.

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés