Felhasználói panel

Hell-Cat Harcsázó előke zsinór Leader Braid Line Black 20m

Hell-Cat Harcsázó előke zsinór Leader Braid Line Black 20m

Termék értékelése: Értékeld elsőként

A Te értékelésed:

A Hell-Cat Harcsázó előke zsinór extém körülményekre volt tervezve, amely alkalmas a legnagyobb édesvizi és tengeri ragadozók horgászatára.

2.700 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Hell-Cat

A Hell-Cat Leader Braid Line egy fonott zsinór, amely nyolc 100% -os Premium PE poliethlén szálból készül, és amelyet kifejezetten a végszerelék készítésére fejlesztettek ki. A zsinór szerkezete úgy lett kialakítva, hogy a lehető legjobb arányt biztosítja a rugalmasság és az erő között. A zsinórnak nagyon sima a felülete, ellenáll a kopásnak és az UV sugárzásnak. Egy másik fontos jellemző, hogy ennek a zsinórnak gyakorlatilag nincs memóriája és minimális a rugalmassága.

Szín: fekete

Hossz : 20m

Következő méretekben kapható:

Átmérő: 0,90mm - szakítószilárdság: 75kg
Átmérő: 1,20mm - szakítószilárdság: 100kg
Átmérő: 1,40mm - szakítószilárdság: 125kg

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés