Felhasználói panel

Giants Fishing Gaube Bivvy 2 Man Sátor

Giants Fishing Gaube Bivvy 2 Man Sátor

Termék értékelése: 5/5 (7x)

A Te értékelésed:

A Giants Fishing Gaube Bivvy 2 Man gondosan kifejlesztett, sok oldalú sátor. Nagy hangsúlyt fektettünk a sátor könnyű szellőztetésére.

89.544 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Giants Fishing

A Gaube Bivvy 2 Man sátor egy igazán sok oldalú sátor. Az anyaga 5000mm HH garantáltan vízálló.

A sátrat hatalmas ablakokkal láttuk el a lehető legjobb szellőztetés érdekében. Az ablakokat több módon használhatjuk, lehetséges teljesen zárt, szúnyoghálós vagy áttetsző módon.

A varratok, illesztések mind mind a legmagasabb minőséget képviselik. A sátor szerkezete alumínium ötvözetből készült és úgy lett megalkotva, hogy maximalizálja a sátor stabilitását.

A sátor sokoldalúságához hozzá tartozik, hogy a eleje teljesen variálható. Lehetséges teljesen zárt, félig nyitott, de akár le szerelhető az ablakrész, ugyanis cipzárral van rögzítve.

A sátorhoz természetesen jár a rögzítéséhez alkalmas leszúró szett és egy hordtáska is.


Méretek:
Hossza: 248cm
Szélessége: 308cm
Magassága: 150cm

Súly: 10kg
Szállítási méretek: 110x20x20cm

Kapcsolódó termékek

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés