Felhasználói panel

Delphin MULTI+CUT fogó - 18cm

Delphin MULTI+CUT fogó - 18cm

Termék értékelése: Értékeld elsőként

A Te értékelésed:

24 órán belül küldjük

Delphin MULTI+CUT fogó - 18cm beépített vágóval fonott és monofil zsinórokhoz.

4.311 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: DELPHIN

A Delphin MULTI + CUT egy hosszú fogó beépített vágóval fonott és monofil zsinórokhoz. Úgy tervezték, hogy a horgokat is ki lehessen vele szabadítani a ragadozó halak szájából, olyan esetekben, amikor a klasszikus csipesz már nem elég.

Hossza 18cm.

A fogók belső felülete elegendő tapadást biztosít a nagy dupla és hármas horgok megfogásához. A pofák krimpelő résszel is el vannak látva, melynek teljes szélessége 9 mm.

A fogókarok rugóval vannak felszerelve, amelyek nyitva tartják és készen állnak az azonnali használatra. Rozsdamentes acélból készül, mindkét fogantyú narancssárga és fekete műanyaggal van felszerelve, amely bármilyen körülmények között könnyen látható és jól illeszkedik a kézbe.

A MULTI + CUT fogó segítségével gyorsan és biztonságosan megszabadíthatja a halakat a horgoktól.

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés