Felhasználói panel

Környezetbarát súly ECO SINKERS Pear 80g

Környezetbarát súly ECO SINKERS Pear 80g

Termék értékelése: 5/5 (1x)

A Te értékelésed:

New

Környezetbarát ECO SINKERS súlyok a legszigorúbb környezetvédelmi kritériumoknak is megfelelnek

655 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: ECO D&M

Az ECO D&M márka forradalmian új ökológiai betonsúlyokat kínál a sport- és szabadidő horgászathoz.

A körtealakú ECO SINKERS Pear aerodinamikus formája bedobós horgászatra lett kialakítva. Odafigyeltünk arra, hogy a formája lehetővé tegye a hoszzútávú dobásokat. A nagyobb térfogata által lassabb és pontosabb süllyedést biztosít, így még ez a forma sem süllyed mélyen az iszapba.

Ezek a súlyok beszívják a folyadékot, így a dippekbe vagy a boosterekbe mártva vonzóbbá teszik a szerelékünket.

Minden súly univerzális forgót tartalmaz, amely könnyen illeszkedik a modern ponttyhorgászatban ismert minden típusú kliphez.

A súly egy 7 komponensű vasbeton keveréket tartalmaz, amely nem mérgező, környezetbarát és megfelel a környezetvédelmi előírásoknak. Minden súlytípus mágneses, így könnyedén kihúzhatók és kihalászhatók a vízből, és újra felhasználhatók, ami még értékesebbé és rendkívül fenntarthatóvá teszi a környezettel szemben.

A súlyokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a piaci követelményeknek és feltételeknek.

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés