Felhasználói panel

Környezetbarát súly ECO SINKERS Grippa 400g

Környezetbarát súly ECO SINKERS Grippa 400g

Termék értékelése: Értékeld elsőként

A Te értékelésed:

New

Környezetbarát ECO SINKERS súlyok a legszigorúbb környezetvédelmi kritériumoknak is megfelelnek

1.579 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: ECO D&M

Az ECO D&M márka forradalmian új ökológiai betonsúlyokat kínál a sport- és szabadidő horgászathoz.

A Sinker Grippa lapos formában van kialakítva, beton kiemelkedésekkel, amelyek feladata, hogy megtartsák a súlyt a különféle vízfenéken. Ez a típus a legelterjedtebb a csónakkal való horgászatnál, hogy nagyobb távolságoknál is megtartsa a szereléket. Alapvető funkciója, hogy kevésbé süllyed a sárba és a puha aljzatba. Formája úgy van kialakítva, hogy a szereléket a helyén tartsa, még a parttól 700 méterre is.

Ezek a súlyok beszívják a folyadékot, így a dippekbe vagy a boosterekbe mártva vonzóbbá teszik a szerelékünket.

Minden súly univerzális forgót tartalmaz, amely könnyen illeszkedik a modern ponttyhorgászatban ismert minden típusú kliphez.

A súly egy 7 komponensű vasbeton keveréket tartalmaz, amely nem mérgező, környezetbarát és megfelel a környezetvédelmi előírásoknak. Minden súlytípus mágneses, így könnyedén kihúzhatók és kihalászhatók a vízből, és újra felhasználhatók, ami még értékesebbé és rendkívül fenntarthatóvá teszi a környezettel szemben.

A súlyokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a piaci követelményeknek és feltételeknek.

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés