Felhasználói panel

Digitális mérleg Avid Carp Digital Scales 60kg

Digitális mérleg Avid Carp Digital Scales 60kg

Termék értékelése: 5/5 (4x)

A Te értékelésed:

New

Az Avid Carp dizájn digitális mérleget úgy fejlesztették ki, hogy gyors és egyszerű legyen a fogás súlyának mérése.

33.879 Ft

Elérhetőség: NIE

Gyártó: Avid Carp

Az Avid Carp Digital Scales 60 kg-os mérleg masszív rozsdamentes acél vázzal rendelkezik, amely tartós testben tárolódik. Nagy erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy a digitális mérleg a legnagyobb fogásokat is problémamentesen lemérhesse.

A mérleg integrált összecsukható karokkal rendelkezik, amelyek szintén rozsdamentes acélból készülnek. Az acél karok ergonomikus fogantyúkba vannak zárva.

A háttérvilágítású kijelzőt megerősített és tömített védőüveg védi, amely megakadályozza a víz bejutását és a mechanikai sérüléseket.

A mérleg 3 egyszerű gombbal intuitív vezérléssel rendelkezik.

Egy gombnyomással könnyedén átválthatja a mértékegységeket lb-ról kg-ra.

A súly egyszerű tárázása (reset) a reset gomb megnyomásával a mérőzsák felakasztása után, hogy elérje a fogás pontos súlyát.

A mérleg felső oldalán egy rozsdamentes acél fűzőlyuk található a mérőállványra vagy rúdra való akasztáshoz, az alsó oldalon pedig egy acél kampó található a mérőzsák felakasztásához.

A mérleg teherbírása 60 kg.

Tápellátás 1x 9V-os elem.

Védő neoprén tokkal szállítjuk.

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés