Felhasználói panel

Giants Fishing Gaube Medium Method Feeder Bot 12ft 40-90g

Giants Fishing Gaube Medium Method Feeder Bot 12ft 40-90g

Termék értékelése: Értékeld elsőként

A Te értékelésed:

A Gaube Method Feeder egy nagyon sokoldalú feederbot, ami szinte bárhol megállja a helyét

42.046 Ft

Cikkszám: G-13073

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Giants Fishing

Ez a bot egyaránt alkalmas method és klasszikus feeder kosaras horgászathoz is.. A rendkívül sikeres és kifinomult bank olyan kényelmet és erőt nyújt, amelyre nem csak a pontyok elleni küzdelemhez van szükség. Kellemes fogantyú, nagy szemek, amelyek hosszú dobásokat tesznek lehetővé, vékony és mégis erős blank jellemzi ezt a gyönyörű arany-barna botot. Három különböző merevségi spicc, amelyek készen állnak arra, hogy bármilyen vízhelyzetet lefedjenek. Természetes

A bot modern SIC gyűrűkkel van ellátva, "K" betű alakú, és egy nagyon kellemes ergonómiai orsó tartóval, amelyet értékelni fog, ha harcol a fogásával.

Hossz: 3,6 m (12 láb)

Terhelés: 40-90 g

Szállítás hossza: 127 cm

Súly: 234 g

Tagok száma: 3+ 3

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés