Felhasználói panel

Delphin Catkong WALKYRA / 2 rész - 260cm/850g

Delphin Catkong WALKYRA / 2 rész - 260cm/850g

Termék értékelése: Értékeld elsőként

A Te értékelésed:

Harcsázó bot Delphin Catkong WALKYRA / 2 rész - 260cm/850g

38.376 Ft

Cikkszám: 160914260

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: DELPHIN

A Delphin márka harcsázó Catkong divíziója extrém botot mutat be az európai piacon. A botot Szlovákiában tervezték.

A Walkýra hosszan tartó tesztelések és számtalan innovatív megoldás eredménye. A bot a helyi, vagy a hírhedt külföldi horgászhelyek legnagyobb egyedeinek horgászatára alkalmas.

A Walkýra 850 g dobósúlyú, vastagfalú karbonblankra épül! Emiatt kivételesen szilárd, folyamatos parabolikus akcióval, ami bármilyen korlát nélküli terhelhetőséget tesz lehetővé! SIC bélésű gyűrűi extra erős fém vázon vannak elhelyezve, amely extrém zsinórok használatát teszi lehetővé.

A bot csatlakozása karbonnal erősített. Az extrém használatot a masszív, fém nyereg és a biztosító anyák teszik lehetővé.

A kényelmet az ergonomikus kialakítású fogantyú teszi teljessé a kényelmes fogásra és az ideális karhatásra fektetve a hangsúlyt.

Műszaki paraméterek:

Model: 260cm/850g
Tagok száma: 2
Gyűrűk száma: 9
Blank átmérője a nyél felett: 11mm
Nyereg: fém, biztosítékkal
Vezetőgyűrű: 30 mm
Tömeg: 573g
Transportná dĺžka: 138cm
Nyél: osztott, EVA hab
Keverőgyűrű méret: 30mm

 

Kapcsolódó termékek

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés