Felhasználói panel

Giants Fishing Deluxe Power Feeder Bot 3,6m 120g

Giants Fishing Deluxe Power Feeder Bot 3,6m 120g

Termék értékelése: Értékeld elsőként

A Te értékelésed:

A vadonatúj Deluxe Feeder sorozatát gondosan fejlesztették ki, hogy megfeleljenek a modern horgász igényeinek. Ezért a botok egy vékony blankra vannak felépítve, amely erős, de mégis nagyon érzékeny fárasztás közben.

33.490 Ft

Cikkszám: G-13077

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Giants Fishing

Nagyon örülünk, hogy elkészítettünk egy olyan botot, amely illeszkedik a feeder-horgászati technikák széles skálájához.
Az bot "High Module" szénszálból készül, 30T jelöléssel, közepes sebességű MH hatású. Ezért ezekkel a botokkal könnyen eldobhat nagyobb kosarakat is. A bot modern SIC gyűrűkkel van ellátva, "K" betű alakban, és egy nagyon kényelmes, ergonómikus orsótartóval, amelyet értékelni fog a fárasztások során. Ez a bot tartalmazza a cserélhető spicceket is Medium (M), Medium-heavy (MH) a Heavy (H)

Hossz: 3,6 m
Terhelés: 50–120 g
Szállítás hossza: 127 cm
Súly: 256 g
Tagok száma: 3 + 4

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés