Felhasználói panel

Giants Fishing Umbrella Brolly Exclusive 60 MKII Félsátor

Giants Fishing Umbrella Brolly Exclusive 60 MKII Félsátor

Termék értékelése: 4.92/5 (12x)

A Te értékelésed:

Új brolly a Giants Fishingtől, amit a maximális komfort céljából hoztak létre

67.158 Ft

Cikkszám: G-22048

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Giants Fishing

2019-es frissített modell, két nagy hátsó ablak és két tépőzáras bottartó gumival szerelt. Az utolsó kicsi és praktikus módosítás a kivehető padló jelölése logóval, amely megkönnyíti a padló egyszerű és gyors behelyezését a Brollyba.

Teljesen bezárható brolly, amelyet könnyen és gyorsan össze lehet szerelni.
A Brolly első részén kissé kinyúlik az "előlap", amely jobb védelmet biztosít az eső ellen, még nyitott ajtó esetén is. Az esernyő felépítése nagyon masszív, még tossz időjárás esetén is megtartja stabilitását.
Ehhez az Brolly -hoz vízálló anyagot használtak, amely a magas minőségű, 5000 mm csapadékig 100% -ban vízálló.
A rögzítő leszúrók tartozékai a Brollynak. Az Brollyhoz tartozik továbbá négy támasztó teleszkópos rúd, kettő hosszabb 90-150cm és rövidebb 60-100cm. Az elülső bejárat, beleértve a két oldalsó ablakot, szellőztetett és könnyen bezárható. Ez a Brolly cserélhető PU padlóval rendelkezik, amelyet tépőzárral rögzíthetünk.



Méretek
Hossz: 250cm
Szélesség: 260cm
Magasság: 125cm
Súly: 10,6kg

Szállítási méretek: 177x12x15cm

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés