Felhasználói panel

Giants Fishing Lámpa Camping Lamp LED Multicolour

Giants Fishing Lámpa Camping Lamp LED Multicolour

Termék értékelése: Értékeld elsőként

A Te értékelésed:

Kemping outdoor LED-lámpa távirányítóval. Hat választható szín: fehér, piros, kék, zöld, sárga és lila.

12.592 Ft

Cikkszám: G-50201

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Giants Fishing

Kiváló minőségű outdoor LED lámpa, amely hosszú élettartamú újratölthető akkumulátort tartalmaz. Az akkumulátort a termékhez mellékelt USB-kábellel kell feltölteni. A lámpa ellenáll a nedvességnek, kompakt méretének köszönhetően mindenki számára alkalmas, aki szeretné a szabadidejét a természetben tölteni. A lámpa tetején található egy acélfül, amelyhez a karabiner csatlakoztatható, amely a termék része.

Lámpa műszaki adatok:

- IP-érték: IP64, vízálló az eső vízcseppekkel szemben
- Elem típusa: Li-ion 3,7 V / 1800 mAH
- Az akkumulátor élettartama akár 150 óra

- infra távirányítóval, kb. 7 méter távolsággal.
- Beépített újratölthető akkumulátor
tartozék

Lámpa üzemmód:

1. Nyomja meg először a Be / Ki gombot - 100% fehér fény, második nyomás- színválasztás, harmadik nyomás - válassza ki a jelenlegi fényt. Végső nyomás, lámpa alvó üzemmód.
2. Bármilyen üzemmódban tartsa lenyomva a Be / Ki gombot 2 másodpercig - kikapcsolás. Lehetséges a lámpák működtetése a lámpák töltése közben, de a távirányító jelenleg nem reagál.
3. A távirányító működik, ha a lámpa alvó üzemmódban van.
4. Jó kikapcsolni a lámpát, ha hosszú ideig nem használjuk, vagy szállítás közben.
A távirányító működési módja:
1. A távirányító megfelelő működésének optimális távolsága 7 méter. A pontos és gyors működés érdekében fordítsa a távirányítót a lámpára. Bármely más irányban a lámpa nem fog pontosan reagálni a távirányító utasításaira.
2. Távolítsa el az akkumulátor aktiváló biztosítékát, mielőtt először használja a távirányítót.
A töltési mód kijelzése:
1. A piros lámpa villog, töltési mód. A piros lámpa mindig világít, a töltési mód kész. Távolítsa el a kábelt, a piros lámpa kialszik.
2. Ha a kapacitás kevesebb, mint 5%, a piros lámpa öt másodpercenként villog.
Megjegyzés: A kikapcsolt állapot azt jelenti, hogy a lámpa alvásba kerül és kevés energiát használ. Ha a lámpát hosszú ideig nem használják, akkor ajánlott teljesen kikapcsolni. A így nem használható, nem fog reagálni.
Normál kikapcsolási módban, bár a lámpa kikapcsoltnak látszik, csak alvó üzemmódban van, a lámpát ilyenkor távirányítóval be lehet bekapcsolni.

Méretek és súly:
21 x 7 cm
131 g

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés