Felhasználói panel

Giants Fishing RWX 5 Season Sleeping Bag hálózsák

Giants Fishing RWX 5 Season Sleeping Bag hálózsák

Termék értékelése: Értékeld elsőként

A Te értékelésed:

Ez a csúcsminőségű Giants Fishing RWX 5 Season Sleeping Bag hálózsák két réteggel rendelkezik és a legmagasabb minőségű DWP-TEX® anyagból készül, amely vízálló és lélegző

87.445 Ft

Cikkszám: G-22211

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Giants Fishing

Ezt a hálózsákot szenvedélyes horgászok részére tervezték, akik egész évben a vizparton vannak, függetlenül az időjárástól és a fagypont alatti hőmérséklettől sem riadnak vissza. Ha az idő engedi, használhatjuk a belső réteg nélkül is. A belső réteg többmagos üreges szállból áll, ami nagyon meleg és kényelmes. A külső rétegben a DWP-TEX ® anyagot használták, amely vízálló, de ugyanakkor lélegzik és elvezeti a felesleges nedvességet. Nagyon robusztus cipzár található mindkét oldalán. A hálózsákot könnyen és gyorsan rögzithetjük az ágyunkhoz a hálózsákon található rögzitő elemekkel. A hálózsák közepén van egy heveder, amit csattal könnyen rögzíthetünk az ágyhoz és megakadályozza a hálózsák elcsavarodását. A hálózsákhoz erős táska is tartozik.

Méretek: 220x100x8cm
Súly: 6 kg
komfort: -12°C
Extrém: -20°C

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés