Felhasználói panel

Hell-Cat Kronos Bestia Harcsázó bot, 3,1m 600-1000g

Hell-Cat Kronos Bestia Harcsázó bot, 3,1m 600-1000g

Termék értékelése: 5/5 (3x)

A Te értékelésed:

24 órán belül küldjük

Hell-Cat Kronos Bestia Harcsázó bot, 3,1m 600-1000g a Hell-Cat márka legerősebb botja.

58.500 Ft

Cikkszám: H-81010

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Hell-Cat

A Hell-Cat márka legerősebb botja, amelyet hatalmas halak fogására terveztek. A szén-kompozit keverékkel ellátott blank garantálja a horgászbot keménységét, ugyanakkor rugalmasságát is.

A 3,10 m hosszának és lenyűgöző 600 - 1000g dobósúlyának köszönhetően tökéletes akasztást biztosít nagy távolságokon is.

A bot magas minőségű elemekkel van ellátva, úgy mint anyaghasználat terén, úgy a design terén egyaránt.

Az LTC fém gyűrűk kerámia nélküli felépítése biztosítja, hogy a gyűrűk ne sérüljenek szállítás közben. A fém végelem és LTC - fém gyűrűk igazolják a bot kiválló minőségét.

A bot további jellemzője a stílusos fém és robusztus orsótartó, melynek köszönhetően 2 fém anyával mereven rögzítheti az orsót, ami megakadályozza az orsó fellazulását. Az EVA hab anyagból készült ergonómikus markolatot gondosan fejlesztették ki, hogy a lehető legkényelmesebb, biztonságos és csúszásmentes legyen egy nagy harcsa fárasztásánál is.

Paraméterek :

Hossza : 3,10m

Dobósúly : 600-1000g

Blank anyaga : Karbon-kompozit

Gyűrűk száma : 9

Tagok száma : 2

Orsónyereg : fém

Gyűrűk : fém

Markolata : EVA hab

Súlya : 722g

Szállítási hossza : 1,61m

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés