Felhasználói panel

Hell-Cat Chimera Spin Light Pergető bot 2,65m 60-120g

Hell-Cat Chimera Spin Light Pergető bot 2,65m 60-120g

Termék értékelése: 5/5 (4x)

A Te értékelésed:

Két év fejlesztés és intenzív tesztelés eredménye ezek a harcsázó pergető botok.

45.372 Ft

Cikkszám: H-81007

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Hell-Cat

A Chimera sorozat harcsázóbotjai aktív horgászatra vannak tervezve, pergetésre és trollingozásra egyaránt használható. A botot kétféle változatban kínáljuk: LIGHT (120g) és HARD (160g). Ez a kompromisszum nélküli bot készen áll a legnagyobb ragadozókkal vívott csatákra.

A bot további jellemzője a fém orsótartó, melynek köszönhetően 2 fém anyával mereven rögzítheti az orsót, ami megakadályozza az orsó fellazulását. Az EVA hab anyagból készült ergonómikus markolatot gondosan fejlesztették ki, hogy a lehető legkényelmesebb, biztonságos és csúszásmentes legyen egy nagy hal fárasztásánál is. 

A bot fém végelemmal és SIC gyűrűkkel van ellátva. A bot blankja első osztályú grafitból készül és az első része  illesztésnél fém gyűrűvel végződik.

2016-ban ezzel a bottal sikerült kifogni egy 233 cm-es harcsát az Ebro folyón. A fárasztását az alábbi videóban megtekintheti.

Paraméterek:

Hossza : 2,65cm
Dobósúly : 60-120g
Gyűrűk száma : 8
Tagok száma : 2ks
Szállítási hossza : 133cm
Súlya : 444gAdatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés