Felhasználói panel

Kapásjelző Giants Fishing Bite Alarm TRS 1+1

Kapásjelző Giants Fishing Bite Alarm TRS 1+1

Termék értékelése: Értékeld elsőként

A Te értékelésed:

Bevezető akció, vásároljon egy Bite Alarm ST-t, a másodikat pedig teljesen ingyen kapja meg! Csak korlátozott mennyiségben van készleten.

8.595 Ft

Cikkszám: G-10102/1+1

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: Giants Fishing

Bemutatjuk a kapásjelzőnk minőségi sorozatát, amelyeket jellemzői a modern kialakítás és a megbízható elektronika. A kapásjelzőket egy szilikonrétegbe ágyazták, tehát 100% -ban vízállóak, és így hibátlanul működnek még a legnagyobb esőzések idején is.

A kapásjelzőhöz egy műbőrből készült védőtok is tartozik. A nem kívánt vakító fény elkerülése érdekében a felületét összekeverik egy speciális fekete szénréteggel. Az áramellátást 12 V 23A elem biztosítja (nem tartozék).

Alul egy 2,5 mm-es Jack csatlakozó található

Jellemzői:
- fokozatmentes hangerő-szabályozás
- fokozatmentes hangszín szabályzás
- fokozatmentes érzékenység-szabályozás
- kék memória 20s LED (dióda)
- piros villogó LED

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés