Felhasználói panel

Delphin BRITON 2+1 Kapásjelző szett

Delphin BRITON 2+1 Kapásjelző szett

Termék értékelése: 5/5 (4x)

A Te értékelésed:

Kiváló minőségű Delphin BRITON 2+1 Kapásjelző szett

41.474 Ft

Elérhetőség: ÁNO

Gyártó: DELPHIN

Kiválóan kidolgozott készlet, amely a legapróbb részletekig átgondolt. Első pillantásra egy minimalista formatervezést fogalmaz meg, amely időtlen, és amely előre meghatározza a készletet, hogy még több évnyi használat után is naprakésznek fog tűnni. Már az első találkozás a szettel nagyon pozitív. A felhasznált alkatrészek hibátlanok és tokéletesen illeszkednek egymáshoz, amit még kihangsúlyoz a kidolgozott alumínium hangszórótakaró. Ezek egyértelműen a legerősebb design elemei. Minden műanyag része gumírozott, ami a sokkal drágább szettek benyomását kelti.

A nehéz hozzáférés az elemekhez a formátlan elemtakarókon keresztül már a múlté. A BRITON kapásjelző szettet kiváló hozzáférés jellemzi az elemekhez, ami elősegíti a gyors elemcserét. A kapásjelzőt és a vevőegységet is egyaránt három darab AAA típusú elem táplálja. Ezenkívül a BRITON a hosszútávú tesztek során kiváló elem élettartammal jeleskedett, és a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között (-25 ° C és + 35 ° C ) volt tesztelve.

A készlet hatótávolsága 200 m, ami függ a körülményektől (környező terep, növényzet sűrűség, akkumulátor kapacitás)! Továbbá, a speciális testformának és az elektronika izolálásának köszönhetően kiváló a vízállósága. Még a heves eső sem szakítja meg a vevőegység és a jelzőberendezések kapcsolatát.

A bekapcsolás a billenőkapcsolókkal történik. Ez garantálja a problémamentes bekapcsolást még a legnagyobb sötétben is. Ezenkívül ez a mechanizmus jóval ellenállóbb. A vevőegységnél és a kapásjelzőnél lehetőség van 8 hangszín választására 8 hangerőszintben. (beleértve a néma üzemmódot is) A vevőegységnél természetes a vibrációs mód, elem merülésének jelzése és a beállítások megőrzése a memóriában. A komfortos szállítást sígitti a grátisz kézpánt. A kapásjelző lehetővé teszi a görgő henger háttérvilágítását, 5 érzékenységi szint beállítását (0,8 és 4,0 cm között), alacsony töltöttségi szint jelzése és 2,5 mm-es jack bemenet. Szintén megőrzi a beállításokat a memóriájában. A görgő mechanikusan blokkolható a mágneseknek köszönhetően, ami hasznos amíg beállítja a kapásjelzőket dobás után. (nem jeleznek hamis kapást)

Ha teljes készletet vásárol, akkor automatikusan kap egy erős tokot és egy részletes használati utasítást. De már a használatnál rájön, milyen egyszerű a használata.
A Delphin BRITON kapásjelző szett minősége mellet egyértelműen kiállunk. Mindez elegendő ok arra, hogy erre a szettre 3 év jótállást adjunk!

Kapcsolódó termékek

 • Delphin BRITON Kapásjelző - Piros

  Kiválló minőségű Delphin BRITON Kapásjelző - Piros, mely összepárosítható a Delphin BRITON...

  Cikkszám: 900022450

  Elérhetőség: NIE

  12.473 Ft

 • Delphin BRITON Kapásjelző - Kék

  Kiválló minőségű Delphin BRITON Kapásjelző - Kék, mely összepárosítható a Delphin BRITON...

  Cikkszám: 900022460

  Elérhetőség: ÁNO

  12.473 Ft

 • Delphin BRITON Kapásjelző - Zöld

  Kiválló minőségű Delphin BRITON Kapásjelző - Zöld, mely összepárosítható a Delphin BRITON...

  Cikkszám: 900022480

  Elérhetőség: ÁNO

  12.473 Ft

 • Delphin BRITON Kapásjelző - Sárga

  Kiválló minőségű Delphin BRITON Kapásjelző - Sárga, mely összepárosítható a Delphin BRITON...

  Cikkszám: 900022470

  Elérhetőség: ÁNO

  12.473 Ft

Adatvédelmi beállítások

Mi sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Adatvédelmi szabalyzat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés